Antena Meniu Search
x

Salvamontişti de grădiniță! Micuţii din Hunedoara au învăţat să salveze vieţi pe munte

Salvamontiştii sunt obişnuiţi cu greul, însă nu au realizat - până acum - că cea mai dificilă misiune din lume este să ţii ocupat un grup de prichindei! Pentru că exact asta au fost nevoiţi să facă, în momentul în care au fost invadaţi de o grămadă de copii de grădiniţă.

Vezi și

Salvamontiştii sunt obişnuiţi cu greul, însă nu au realizat, până acum, că cea mai dificilă misiune din lume este să ţii ocupat un grup de prichindei! Pentru că exact asta au fost nevoiţi să facă, în momentul în care au fost invadaţi de o grămadă de copii de grădiniţă.

Prima, dar nu ultima dată. Pentru că s-au trezit cu maşinile de intervenţie de la Serviciul Salvamont Hunedoara, chiar în curtea grădinitei unde învaţă, copiii au vrut să testeze tot. De cât mai multe ori. Iar asta i-a cam debusolat pe salvamontiştii obişnuiţi cu alt tip de intervenţie. Asta în timp ce părinţii şi educatoarea îi aşteptau răbdători.

Ziua a fost inedită nu doar pentru copii, ci şi pentru salvamontişti. Mai ales că nu e uşor să stăpâneşti o grămadă de prichindei cu vârste între 3 şi 6 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Salvamontişti de grădiniță! Micuţii din Hunedoara au învăţat să salveze vieţi pe munte