Antena Meniu Search
x
LIVE

Şapte condiţii pentru medicii civili care vor să devină cadre militare. Nu au voie să deţină firme

Veşti pentru medicii civili din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale! Până la finalul anului 2022, aceştia vor avea posibilitatea să devină cadre militare. Trebuie, însă, să îndeplinească mai multe condiţii. Ordinul dat de Vasile Dîncu a fost deja publicat în Monitorul Oficial.

De Redactia Observator la 21.06.2022, 12:05
Vezi și

Până la finalul acestui an, medicii civili din reţeaua sanitară a Ministerului Apărării Naţionale au posibilitatea de a deveni cadre militare! Ordinul dat de Vasile Dîncu a fost deja publicat în Monitorul Oficial, dar - pentru a intra în armată - medicii civili trebuie să aibă maximum 45 de ani.

Condiţii pentru medicii care vor să devină cadre militare

De asemenea, să treacă de evaluarea medicală, psihologică şi de pregătire fizică. În plus, nu trebuie să fie condamnaţi sau urmăriţi penal, nici trimişi în judecată sau in proces. O altă condiţie pentru ca medicii civili să devină militari este sa nu fie membri în nicio formaţiune politică, să nu facă parte din nicio organizaţie sau cult religios interzise de lege. Mai mult, nu trebuie să deţină propriile firme. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri sociale » Şapte condiţii pentru medicii civili care vor să devină cadre militare. Nu au voie să deţină firme