Antena Meniu Search
x

Şapte vagoane au ars ca nişte torţe în gara din Cluj Napoca

Flăcări de câţiva metri au dat peste cap circulaţia trenurilor în Cluj Napoca. Şapte vagoane au ars ca nişte torţe la intrarea în gară. Călătorii care aşteptau pe peroane au privit cu teamă intervenţia pompierilor. Din fericire nimeni n-a fost rănit, dar vagoanele dezafectate s-au făcut scrum.

Vezi și

 Flăcări de câţiva metri le-au dat fiori aseară călătorilor care aşteptau pe peroanele gării din Cluj Napoca. Şapte vagoane s-au făcut scrum. O tânără se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost atacată de lei, pe moşia unui executor judecătoresc din Dâmboviţa. ce spune proprietarul animalelor în apărarea sa vedeţi în observator.

Mascaţii au descins ieri în trei cluburi de striptease din Sibiu în care zeci de fete au fost obligate să se prostitueze în ultimii patru ani. Multe dintre ele au ajuns în spital pentru că au îndrăznit să iasă din cuvântul proxeneţilor.

Iar tatăl Cătălinei, o tânără arhitectă otrăvită de fumul din Colectiv, nu caută vinovaţi şi nici nu cere despăgubiri. Amintirile pe care le are cu fiica sa sunt acum singura lui alinare. Un interviu emoţionant în câteva minute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Şapte vagoane au ars ca nişte torţe în gara din Cluj Napoca