Antena Meniu Search
x

Şase copii şi mama lor au fost găsiţi morţi în casă, în Racoviţa

O mamă şi cei şase copii ai ei, cel mai mic de doar câteva săptămâni, au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, în casă

Vezi și

O mamă şi cei şase copii ai ei, cel mai mic de doar câteva săptămâni, au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon, în casă

Tragedia a avut loc în localitatea vâlceană Racoviţa, în această dimineaţă şi se aseamănă terifiant cu cea petrecută în oraşul Rovinari în urmă cu două săptămâni. Atunci, un tată şi tot şase copii au murit, şi tot intoxicaţi.

Cei şase copii şi mama lor au fost găsiţi fără suflare în casă de către un vecin. Omul a mers în vizită şi, impacientat pentru că femeia nu răspunde, a spart uşa. Imaginea care i-a apărut în faţa ochilor l-a îngrozit. Fraţii, cel mai mic de câteva săptămâni şi cel mai mare de 12 ani dar şi mama lor erau întinşi pe pat şi nu mai respirau.

Femeia în vârstă de 31 de ani a încălzit casa cu o sobă pe lemne. Cel mai probabil, gazele s-au întors în locuinţă şi astfel au înghiţit tot oxigenul. Cei şapte membri ai familiei au murit în somn. Tatăl copiilor este plecat din ţară, în Suedia. O tragedie similară a avut loc la Rovinari, unde, în urmă cu două săptămâni, un bărbat şi cei şase copii ai acestuia, cu vârste cuprinse între şase luni şi şapte ani, au fost găsiţi morţi în garsoniera lor.

O instalaţie improvizată de încălzire le-a adus sfârşitul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Şase copii şi mama lor au fost găsiţi morţi în casă, în Racoviţa