Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Botosani: Satula de bataile primite la betie, o femeie si-a omorat sotul

O femeie din judetul Botosani si-a lasat orfani cei sase copii, dupa o cearta cu sotul ei. Satula de bataile crunte indurate de-a lungul relatiei, a decis sa puna capat definitiv calvarului

de Redactia Observator

la 23.05.2013 , 08:57

Dupa ce a fost fugarita prin gospodarie, femeia a luat o bata si si-a lovit partenerul de viata direct in cap. Omul a murit cateva minute mai tarziu, in mainile medicilor. Vecinii povestesc ca barbatul de 38 de ani isi lovea tot timpul sotia. Obisnuia sa bea peste masura, apoi se razbuna pe femeie, fara motiv. “De ani de zile, nu-i de acum cazul. E necajita, cata bataie a luat saraca”, povestesc acestia.

Satula de suferinte si batjocura, femeia de 33 de ani a decis sa scape definitiv de batai. Dupa o cearta apriga, barbatul ar fi vrut sa o loveasca cu o bata. S-a dezechilibrat si a cazut. Sotia lui a profitat de momentul de slabiciune. Vecinii au sunat imediat la 112. Cand au ajuns medicii, barbatul inca respira, dar in drum spre spital si-a dat ultima suflare.

Femeia a fost retinuta pentru 24 de ore. Dupa ce i-a ajutat pe oamenii legii sa refaca firul evenimentului, ea a fost condusa la sectia de politie. Cei doi aveau impreuna sase copii. Trei dintre ei erau deja intr-un centru de plasament din Botosani, iar ceilalti trei locuiau cu ei. Cel mai probabil, cei sase frati se vor reuni in curand, in centrul de plasament.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Ştiri sociale » Botosani: Satula de bataile primite la betie, o femeie si-a omorat sotul