Antena Meniu Search
x

Scandal între două familii din Timişoara, după ce o femeie și-a înșelat soțul

Motiv inedit de scandal între două familii de rromi din Timişoara. Totul a pornit de la o femeie care şi-ar fi înşelat soţul. Familia acesteia cere acum ca rudele amantului să plătească ruşinea. Şi nu e deloc ieftină. Aproape 50 de mii de euro.

de Redactia Observator

la 09.06.2020, 14:26

Vezi și
  • Suma cerută a crescut şi refuză să mai plătească.
  • De frică, şi-a luat măsuri de protecţie.

De 8 luni, o bărbat din Timişoara şi familia acestuia trăiesc în teroare. Refuză să participe la judecata ţigănească, dar şi să plătească o taxă de 50.000 de euro cerută de familia femeii care şi-a înşelat soţul. Astfel că rivalii au venit şi l-au ameninţat.

Sebastian Novacovici: Eu nu eram acasă şi au intrat pur si simpul până în poartă, se vede pe camere, au intrat vreo 25 de persoane. Era sotia plus cei doi copii acasa. Au tras un microbuz in fata, ca ma pune in microbuz si ma duc in padure.

Bărbatul susţine că a fost prins la mijloc pentru că este rudă cu amantul femeii. Iniţial a plătit 3.000 de euro pentru a spăla ruşinea familiei.

Camelia Ţăranu - avocat: Este o dispută mai veche între cele două familii. Există un dosar care este în instrumentarea poliţiei municipiului Timişoara, dacă am înţeles eu bine. S-a depus plângere în urmă cu 3 ani de zile. S-a dat o anumită sumă de bani.

Dar suma cerută a crescut şi refuză să mai plătească. De frică, şi-a luat măsuri de protecţie.

Sebastian Novacovici: Pe casa am senzori, am alarme, am camere, am filmarile toate date si la Parchet si la DIICOT si peste tot.

Alexandra Petrovici, purtator de cuvant: In data de 27 mai la nivelul sectiei poltiei urnban timisoara, a fost inregistrata o plangere pentru svrsirea infractiunii de santaj, amenintare si violare de domiciliu.

Poliţiştii au început cercetările, iar bărbatul aşteaptă acum să vadă dacă şi când va lua sfârşit teroare la care este supusă familia sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Scandal între două familii din Timişoara, după ce o femeie și-a înșelat soțul