Antena Meniu Search
x

Scandal transmis live în cartierul Rahova, mai mulți localnici s-au plâns că Poliția a dat cu gaze lacrimogene

Un scandal a izbucnit joi seara în cartierul bucureștean Rahova. Mai multe persoane s-au plâns că polițiștii au dat cu gaze lacrimogene. Imaginile au fost transmise live pe Facebook.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 30.04.2020, 20:59

Scandal transmis live în cartierul Rahova
Polițiștii și jandarmii au reușit să aplaneze conflictul - captură video Facebook
  • Localnicii de pe o stradă din Rahova se plâng că polițiștii au folosit spray paralizant
  • Imaginile au fost transmise în direct pe Facebook

Pe imaginile surprinse live de un localnic se poate observa cum mai multe persoane, înconjurate de polițiști, țipă și se plâng că agenții au dat cu gaze lacrimogene.

"Ia uitați fraților ce poate face Poliția Română. Intră în blocuri și dă cu spray paralizant", se aude spunând bărbatul care a transmis în direct pe Facebook.

Pe filmare se poate observa, la un moment dat, o copila care pare a acuza iritații la nivelul feței. 

Atenție, înregistrare cu limbaj licențios: 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În cele din urmă, atmosfera s-a calmat, iar localnicii au intrat în apartamente.

"În urmă cu aproximativ o oră, prin apel 112, Secția 24 Poliție a fost sesizată cu privire la un conflict. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, dar cele sesizate nu s au confirmat. La vederea polițiștilor mai multe persoane au început să vocifereze și sa se arate nemulțumite de prezența poliției în zonă. La fața locului au fost direcționate mai multe echipaje de poliție și de jandarmerie. Situația a fost aplanată. Au fost dispuse măsuri pentru menținerea ordinii și liniștii publice", au transmis reprezentanții Poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Stiri sociale » Scandal transmis live în cartierul Rahova, mai mulți localnici s-au plâns că Poliția a dat cu gaze lacrimogene