Antena Meniu Search
x

Scandal uriaş în Parlament, după ce regulamentul Camerei Deputaţilor a fost modificat în favoarea coaliţiei de la guvernare

A fost scandal uriaş în Parlament, chiar în ziua în care Regele Mihai a fost adus în ţară. Deputaţii au fluierat şi au huiduit.

Vezi și

A fost scandal uriaş în Parlament, chiar în ziua în care Regele Mihai a fost adus în ţară. Deputaţii au fluierat şi au huiduit. Un parlamentar şi-a lipit chiar bandă adezivă pe gură, în semn de protest, după ce Regulamentul Camerei a fost modificat.  Amendamentele la legile Justiţiei nu vor mai fi citite în plen, votul se va da în bloc. Iar USR susţine că a adus 650 de mii de amendamente, care vor fi ignorate.

Opoziţia s-a dezlănţuit, după ce Coaliţia a deschis dezbaterea pentru modificarea Regulamentului Camerei Deputaţilor. Concret, modificarea adusă ar împiedica Opoziția să îşi susțină, în plen, amendamentele respinse în comisii.

Şeful Comisiei de Regulament, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a încercat să expună argumentele pentru care majoritatea vrea să schimbe regulile votului.

Printre fluierturi, s-a trecut şi la jigniri şi invocarea spiritelor... Şi dacă abia s-au auzit printre huiduilei, circul a fost şi mai mare când tehnica nu i-a mai ajutat.

După doar o oră, rezultatul votului a fost publicat în Monitorul Oficial. Cele şaizeci şi cinci de mii de amendamente depuse de USR nu au mai fost dezbătute în plen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Scandal uriaş în Parlament, după ce regulamentul Camerei Deputaţilor a fost modificat în favoarea coaliţiei de la guvernare