Antena Meniu Search
x

Încă un scandal în Parlament, unde opoziţia a protestat la uşa biroului şefului Camerei Deputaţilor

După criticile Departamentului de Stat al SUA şi scrisoarea semnată de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, Opoziţia s-a revoltat.

Vezi și

După criticile Departamentului de Stat al SUA şi scrisoarea semnată de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu, Opoziţia s-a revoltat. Deputaţii au protestat în plen, pe holuri şi chiar în biroul liderului PSD, căruia i-au cerut să plece de la şefia Camerei Deputaţilor. Liberalii vor o proclamaţie prin vot în legislativ.

Parlamentarii PNL şi USR s-au arătat nemultumiţi de faptul că scrisoarea semnată de Liviu Dragnea şi Călin Popescu Tăriceanu ca răspuns la comunicatul Departamentului de Stat american a fost redactată în numele Parlamentului, fără ca ei să fie consultaţi. 

Lipsa de la prezidiu a lui Liviu Dragnea a stârnit un alt val de critici. Solicitarea de a fi chemat la şedinţă a fost respinsă prin vot, însă deputaţii USR au păsărit sala de plen şi au plecat în marş, pe holurile Parlamentului, în căutarea lui Liviu Dragnea. 

Discuţiile cu preşedintele Camerei Deputaţilor au durat mai puţin de 10 minute. Liderul PSD s-a abţinut de la comentarii. Între timp, în comisia specială pentru reforma în Justiţie, dezbaterile aprinse au continuat. 

Ultimul amendament adoptat arată că victimele abuzurilor în justiţie se pot îndrepta împotriva statului. Pentru greşelile magistraţilor ar urma să plătească Ministerul Finanţelor, care are dreptul să recupereze prejudiciul de la judecătorul sau procurorul vinovat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri sociale » Încă un scandal în Parlament, unde opoziţia a protestat la uşa biroului şefului Camerei Deputaţilor