Antena Meniu Search
x

Scene CUMPLITE în trenul spre mare. Mamă UMILITĂ şi JIGNITĂ în faţa propriului copil, doar pentru că a vrut să schimbe locul, ca fetița să poată sta la masă, să coloreze

O mamă a fost umilită şi jignită în faţa copilului ei şi a sute de martori, într-un tren, în drum spre mare. Povestea Roxanei Voloşeniuc, jurnalist cu renume şi redactor-şef al revistei Elle, s-a răspândit rapid pe platformele de socializare.

Vezi și

O mamă a fost umilită şi jignită în faţa copilului ei şi a sute de martori, într-un tren, în drum spre mare. Povestea Roxanei Voloşeniuc, jurnalist cu renume şi redactor-şef al revistei Elle, s-a răspândit rapid pe platformele de socializare.

Postare Roxana Voloşeniuc pe Facebook:

În spatele meu era un scaun liber care avea în faţă o măsuţă, aşa ca m-am gandit să schimb locul.

"Vă mutaţi aşaaaa…peste tot???", îl aud pe individul din faţa mea. "Am nevoie de o măsuţă ca să putem colora", îi raspund. "Adică să cânţi un cantecel, să-i spui o poezie, nu poţi???"

Pe acelaşi subiect

Roxana Voloşeniuc şi fetiţa ei, de nici doi ani, erau în trenul Bucureşti-Constanţa. Mama lucrează la o cunoscută revistă pentru femei. În acele momente, nu ştia că partenerul de călătorie a cochetat şi el cu jurnalismul. A fost numit un specialist în comunicare, purtător de cuvânt la Hidroelectrica. Însă, vorbele rostite nu îi fac face cinste, spun tot mai mulţi martori.

SABRINA PREDA, reporter Observator:

Femeia îşi cumpărase un bilet la clasa I şi spera să aibă parte de o călătorie liniştită, însă odată ce s-a mutat pe alt scaun lângă o măsuţă de colorat, bărbatul a început să o jignească fără să se sfiască de copilul de doar doi ani.

Postare Roxana Voloşeniuc pe Facebook:

"Aaaaaa…. deci eşti de-aia care crede că face un copil şi e al ei???!!!!!! Nuuuu... e al societăţii, nu al tău!!! Dar ce cauţi singură, fără bărbat, în tren??? Nu ai soţ???

Gheorghe Scripcariu a fost recunoscut de internauţi. 10 mii de distribuiri a strâns postarea Roxanei Voloşeniuc în 30 de ore, dar şi un val de acuzaţii.

Gheorghe Scripcariu nu a putut fi contactat. Am încercat să aflăm de ce, în trenul arhiplin, nimeni nu i-a luat apărarea mamei. Personalul din tren susţine că nu a fost sesizat, deşi agenţii de pază au misiunea de a face singuri verificări.

ALINA PREDESCU, purtător de cuvânt CFR Călători:

În primul rând, personalul de tren are obligaţia de a verifica biletele , apoi să constate dacă sunt alte probleme sau neajunsuri ale pasagerilor. Este adevărat că, în această perioadă în care este sezon estival, trenurile circulă destul de aglomerate.

Roxana Voloşeniuc este pregătită să depună plângere la poliţie, pentru ca nimeni să nu mai treacă prin astfel de umilinţe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Scene CUMPLITE în trenul spre mare. Mamă UMILITĂ şi JIGNITĂ în faţa propriului copil, doar pentru că a vrut să schimbe locul, ca fetița să poată sta la masă, să coloreze