Antena Meniu Search
x

Cod roşu de intervenţie lângă Medgidia! Trei prieteni AU MURIT, iar al patrulea, jandarm, este acum în comă

Trei prieteni morţi, zece oameni răniţi şi scene de cod roşu de intervenţie lângă Medgidia, după un impact sinistru.

Vezi și

Trei prieteni morţi, zece oameni răniţi şi scene de cod roşu de intervenţie lângă Medgidia, după un impact sinistru. O maşină a fost zdrobită pur şi simplu după ce a apărut brusc în faţa unui autocar. Un elicopter, dar şi ambulanţe au gonit cu victimele spre spitale.

Pompierii taie bucăţi din maşină, pentru a ajunge la victime. În epavă, trei prieteni au murit pe loc. Al patrulea a fost scos în viaţă. Dar starea lui este critică.

Pe caldarâm se văd semnele de unde autocarul a început să frâneze până în locul unde a ajuns. Putem aproxima că au fost câteva zeci de metri.

Vali, tânărul de la volan, împrumutase maşina de la cel mai bun prieten. Acesta era plecat în Germania şi i-a lăsat lui autoturismul cu volan pe dreapta. 

Pe acelaşi subiect

Odată cu el au pierit şi Felix şi Traian- prieteni până la moarte cu şoferul. Singurul care a scăpat este un jandarm în vârstă de 42 de ani. 

A fost transportat cu elicopterul la Spitalul din Constanţa. Este încă în comă. 

Pe câmp, răniţii au fost evaluaţi de medici. Un elicopter şi peste 10 salvări... erau pregătite să plece cu victimele. Erau 9 pasageri şi şoferul în autocar. Toţi au ajuns la spital.

Pe drumul dintre Medgidia şi Cuza Vodă, oamenii s-au trezit cu o maşină în faţă. Şoferul autoturismului a ieşit de pe un drum lateral. Fără să se asigure, cu viteză în calea morţii.

Experienţa nu l-a ajutat pe şoferul autocarului să evite dezastrul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Cod roşu de intervenţie lângă Medgidia! Trei prieteni AU MURIT, iar al patrulea, jandarm, este acum în comă