Antena Meniu Search
x

Scene şocante într-o comună din județul Iași! Un copil a fost BĂTUT cu lanţul, fără pic de milă, de un paznic

Un băiat de 14 ani acuză că a fost lovit cu lanțuri peste picioare și peste mână de paznicul unui lac.

Vezi și

Un băiat de 14 ani acuză că a fost lovit cu lanțuri peste picioare și peste mână de paznicul unui lac. Totul s-ar fi întâmplat din cauză că adolescentul împreună cu doi prieteni ar fi mers la cules de ciuperci pe terenul pe care omul îl păzea.

Adolescentul nu a fost la fel de rapid ca prietenii lui. Rămas în urmă, ar fi fost lovit cu un lanţ de către paznicul iazului din satul ieşean Mihail Kogălniceanu.

Mama băiatului:  "Când a venit acasă nu putea nici să meargă, nici nimic. L-au adus doi băieţi. Abia l-au târâit de la marginea canalului şi până acasă. Şi piciorul umflat, se cunoştea dunga de lanţ."

Sâmbătă, atunci când ar fi fost agresat, băiatul era la cules de ciuperci pe marginea iazului din localitate.

Bărbatul acuzat nu a vrut să stea de vorbă cu reporterii Observator. Nici cu localnicii revoltaţi, care spun că nu este primul incident de acest gen. Individul va trebui însă să răspundă în faţa poliţiştilor. Pe numele lui a fost deschis un dosar penal de loviri şi alte violenţe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Scene şocante într-o comună din județul Iași! Un copil a fost BĂTUT cu lanţul, fără pic de milă, de un paznic