Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scoala de agatat fete pentru baietii timizi. O "lectie" costa pana la 100 de euro

Baietii timizi care isi doresc sa cunoasca domnisoare mai au o sansa. In Capitala s-a deschis, de cateva luni, o scoala de seductie aplicata. O lectie cu profesor costa intre 100 de lei si 100 de euro, in functie de gravitatea situatiei

de Redactia Observator

la 14.04.2013 , 19:52

Daca stai la un moment dat in viata si-ti doresti ceva si nu actionezi in directia respectiva, pierzi oportunitatea. Si e valabil si in seductie. Daca nu seduci, se duce! Acesta e motto-ul scolii de seductie, deschisa in Bucuresti de Taher, un absolvent de psihologie. Limbajul seductiei a atras mii de adepti, spune el. Unul mai timid ca altul.

Cheia succesului, spun studentii scolii de seductie, sta in sedintele de coaching, care costa pana la 100 de euro, in functie de problemele fiecarui student. “La prima sedinta a avut grija sa imi demonteze tot ce stiam eu despre fete. Vai de mine, erau niste monstri, nu puteam sa ma apropii de ele”, a spus un cursant.

“Aici este vorba de a fi autentic si de a comunica foarte eficient cu ele. Scopul final nefiind de a te culca cu o femeie, ci de a cunoaste femeia de langa tine”, a explicat Taher Sonu, profesorul de seductive.

Vezi și

E drept ca nici cu scoala nu ai succesul asigurat. Iar tinerii se antreneaza uneori ore in sir, pentru un numar de telefon.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Ştiri sociale » Scoala de agatat fete pentru baietii timizi. O "lectie" costa pana la 100 de euro