Antena Meniu Search
x

Se întâmplă chiar în România! Cum eşti răsplătit dacă eşti surprins citind în autobuz

Chiar dacă vă vine greu să credeţi, este cât se poate de adevărat! O campanie care încurajează clujenii să citească are mare succes

Chiar dacă vă vine greu să credeţi, este cât se poate de adevărat! O campanie care încurajează clujenii să citească are mare succes

Cluj-Napoca va găzdui Săptămâna festivă a cărţilor, ocazie cu care se va desfăşura şi o campanie inedită. În perioada 4-7 iunie, dacă citeşti o carte în autobuz, nu mai trebuie să plăteşti bilet.

Proiectul face parte din seria acțiunilor desfășurate sub egida Cluj-Napoca 2015, Capitală Europeană a Tineretului și dedicate comunității clujene.

La începutul anului, cu prilejul Zilei Culturii Naționale, tinerii din echipa “Cluj 2015” – Day 15 – au afișat în autobuzele din municipiu diverse citate din autori clasici și contemporani, în cele cinci limbi oficiale ale Capitalei Europene a Tineretului. În parteneriat cu inițiativa “Cărțile pe față”, voluntarii Federației SHARE au distribuit mii de semne de carte cu mesajul “Dacă așteptai un semn să citești o carte, acesta este semnul”.

Prin demersul de la acest sfârșit de săptămână, tinerii urmăresc să promoveze lectura, dar și evenimente specifice dedicate celor care iubesc cartea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Se întâmplă chiar în România! Cum eşti răsplătit dacă eşti surprins citind în autobuz