Antena Meniu Search
x

Video Sectorul 1 al Capitalei este sufocat de grămezile de gunoaie neridicate

Cel mai mare sector ca suprafaţă din Capitală este inundat de gunoaie, chiar în plină pandemie. Mărturie stau sute de imagini postate pe Facebook de bucureşteni. Sunt mormane imense de mizerie care acoperă străzi întregi din Sectorul 1. Locuitorii sunt, evident, revoltaţi şi spun că nu au mai văzut aşa peisaj dezolant de zeci de ani.

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 07.12.2020, 17:42

Vezi și
  • În Sectorul 1 s-au format grămezi de gunoaie pe stradă, din cauza neînţelegerilor dintre Primărie şi firma de salubritate
  • Cei care aruncă gunoiul pe jos vor fi amendaţi cu sume între 2000 şi 5000 de lei

În Sectorul 1 al Capitalei, vizavi de Piaţa Matache, pe trotuar s-au format mormane de gunoi pe lângă stâlpii de pe marginea drumului. Este foarte greu pentru trecători să îşi facă loc. Principalul motiv este chiar contractul de salubritate încheiat între firma care oferea aceste servicii şi Primăria Sectorului 1.

Autorităţile locale au o datorie de 100 de milioane de lei, astfel că firma de salubritate refuză să ridice deşeurile ce sunt pe marginea drumului, până ce această datorie nu va fi plătită. 

Primăria Sectorului 1 spune că este vina oamenilor, pentru că nu aruncă gunoiul la pubele, dar cele mai multe sunt deja pline. 

Amenzi pentru cei care nu respectă legea

Tot Primăria spune că cei care sunt prinşi că aruncă gunoiul pe jos vor fi amendaţi cu sume între 2000 şi 5000 de lei şi că zilele următoare, Poliţia Locală va verifica toate zonele cu astfel de probleme.

Sunt aproximativ 16 zone în Sectorul 1 unde sunt astfel de probleme, unde gunoiul este depozitat pe marginea drumului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Sectorul 1 al Capitalei este sufocat de grămezile de gunoaie neridicate