O femeie care voia să ducă gunoiul a căzut din greşeală în tomberon, de două ori. VIDEO

De Larisa Andreescu.
Publicat: 31.10.2020, 16:17.
Actualizat: 01.11.2020, 11:53

Dimineaţa unei femei nu a început atât de bine precum s-ar fi aşteptat, după ce a reuşit să cadă direct în tomberonul de gunoi, de două ori. 

Captură video cu momentul

Femeia a căzut de două ori în container

Youtube/World News

Femeia încerca să împingă tomberoul la stradă, pentru a fi preluat de echipajul de colectare a deşeurilor. Uitase să îl lase afară cu o seară înainte şi se temea să nu rateze momentul.

Într-un moment de repeziciune însă, a alunecat şi a căzut direct în container. Ruşinată de întregul moment s-a ridicat şi a continuat să împingă gunoiul sre maşina de colectare, când a alunecat din nou, iar scena s-a repetat.

„Îmi pare rău!” a strigat ea către echipajul de gunoi, care a rămas așezat în interiorul camionului.

Ruşinată de întregul moment s-a ridicat şi a continuat să împingă coşul de gunoi spre maşina de colectare, când a alunecat din nou.

Filmarea se termină când unul dintre membrii echipajului coboară din maşină pentru a vedea dacă femeia este bine ori s-a rănit.

Întâmplarea tragi-comică a fost surprinsă de camere de supraveghere, iar de la postarea videoclipului pe reţelele de socializare a strâns mai bine de 161.000 de mii de vizualizări, spre deliciul internauţilor care au distribuit clipul.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.