Meniu
Search
x

O femeie care voia să ducă gunoiul a căzut din greşeală în tomberon, de două ori. VIDEO

Dimineaţa unei femei nu a început atât de bine precum s-ar fi aşteptat, după ce a reuşit să cadă direct în tomberonul de gunoi, de două ori. 

De Larisa Andreescu la 01.11.2020, 11:53
  • Femeia uitase să lase tomberonul afară cu o seară înainte.
  • Videoclipul a strâns 161.000 de mii de vizualizări.

Femeia încerca să împingă tomberoul la stradă, pentru a fi preluat de echipajul de colectare a deşeurilor. Uitase să îl lase afară cu o seară înainte şi se temea să nu rateze momentul.

Într-un moment de repeziciune însă, a alunecat şi a căzut direct în container. Ruşinată de întregul moment s-a ridicat şi a continuat să împingă gunoiul sre maşina de colectare, când a alunecat din nou, iar scena s-a repetat.

„Îmi pare rău!” a strigat ea către echipajul de gunoi, care a rămas așezat în interiorul camionului.

Ruşinată de întregul moment s-a ridicat şi a continuat să împingă coşul de gunoi spre maşina de colectare, când a alunecat din nou.

Filmarea se termină când unul dintre membrii echipajului coboară din maşină pentru a vedea dacă femeia este bine ori s-a rănit. 

Întâmplarea tragi-comică a fost surprinsă de camere de supraveghere, iar de la postarea videoclipului pe reţelele de socializare a strâns mai bine de 161.000 de mii de vizualizări, spre deliciul internauţilor care au distribuit clipul. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » O femeie care voia să ducă gunoiul a căzut din greşeală în tomberon, de două ori. VIDEO