Antena Meniu Search
x

Video Sens giratoriu devenit "vedetă" în Dej: e strâmb, asfaltul are cârpeli și gropi, iar marcajele sunt haotice

Un sens giratoriu din Dej, de la de la intersecția străzilor I.P. Rețeganu și 1 Mai, a devenit subiect de glume pe internet. "E orașul tuturor posibilităților", și-au spus localnicii în ultimele zile, dupa ce fotografia cu sensul giratoriu a devenit virală, și nu tocmai datorită complexității sau a frumuseții arhitecturale.

de Redactia Observator

la 06.01.2023, 15:50

Vezi și

Potrivit publicației locale Dejeanul, sensul giratoriu are o serie de probleme ușor de depistat. Mai exact, liniile albe sunt marcate peste liniile galbene, hașurile sunt și spre stânga și spre dreapta, asfaltul are un canal, cârpeli și, desigur, gropi, iar cireașa de pe tort o reprezintă marcajul benzii de circulație dinspre spital, care îi duce pe șoferi fix în mijlocul rondului. La o privire nu chiar atentă se poate observa și forma bizară. S-a vrut a fi rotund, însă totul a rămas la nivel de dorință.

Ar exista și o explicație pentru toate problemele sensului giratoriu. În intersecția respectivă, în trecut, nu ar fi existat așa ceva. Muncitorii au amenajat unul provizoriu, cu balize de plastic, iar recent a fost construit sensul giratoriu permanent, doar că marcajele au rămas cele vechi. Reprezentanții Primăriei Dej au declarat că marcajul urmează să fie acoperit, fără a precizat un termen. În orice caz, lucrările în zonă sunt oprite, pentru a se căuta soluții de reamenajare a sensului giratoriu. Mai ales că șoferii se plâng că trotuarul este mult prea lat și anulează o bandă de circulație către podul Someșului, o altă problemă a deja faimoasei intersecții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Sens giratoriu devenit "vedetă" în Dej: e strâmb, asfaltul are cârpeli și gropi, iar marcajele sunt haotice