Antena Meniu Search
x

Simona Halep luptă pentru primul ei trofeu de Grand Slam, la Paris

La Paris, Simona Halep luptă pentru un vis. Primul ei trofeu de Grand Slam. Numărul 1 mondial se pregăteşte pentru a treia finală de la Roland Garros

Vezi și

La Paris, Simona Halep luptă pentru un vis. Primul ei trofeu de Grand Slam. Numărul 1 mondial se pregăteşte pentru a treia finală de la Roland Garros. Mâine o va întâlni pe americanca Sloane Stephens. Meciul este aşteptat cu sufletul la gură de milioane de fani.

Cu nici 24 de ore înainte de marele meci, Simona Halep face o promisiune pentru fanii din lumea întreagă. 

Simona Halep: "Voi da tot ce pot sâmbătă pe teren şi cred că voi face mulţi oameni fericiţi. Poate că voi avea puterea să câştig."

Şansele sunt de partea ei. O arată şi palmaresul: din cele şapte meciuri cu Sloane Stephens, Halep a câştigat cinci. 

Horia Tecău, tenismen: "Cred că are un joc bun pentru Stephens, pentru că n-o să-i dea multe şanse să dea lovituri câştigătoare şi va pune presiune pe ea. Dacă Stephens se va precipita şi nu va găsi soluţiile să câştige punctele, cred că va cădea puţin mental."

Numărul 10 mondial, Sloane Stephens a câştigat anul trecut US Open. Simona Halep, în schimb, a pierdut toate cele trei finale de Grand Slam: două chiar la Paris şi una la Australian Open. De data aceasta, însă, intră pe teren cu mai multă încredere. 

Simona Halep are de partea ei milioane de români, cărora le-a insuflat dragostea pentru tenis. 

Mulţi dintre ei au ajuns să ţină o rachetă în mână, inspiraţi de succesul Simonei Halep.

Simona va rămâne numărul 1 mondial, indiferent de rezultatul de mâine. Victoria i-ar aduce în cont încă 2,2 milioane de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Simona Halep luptă pentru primul ei trofeu de Grand Slam, la Paris