Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Simulare de atac terorist in Capitala

23 de romani au fost luati ostatici, in aceasta dupa-amiaza, in urma unui atac terorist. Sunt sechestrati intr-un autobuz aflat in mers sub amenintarea mitralierelor. Cei patru teroristi cer eliberarea a patru detinuti, dar si un milion de dolari pentru fiecare dintre ei

de Redactia Observator

la 17.04.2013 , 20:19

Simularea s-a desfasurat in felul urmator: Indivizii, fosti militari, cer patru milioane de dolari si eliberarea a patru frati pentru a nu ucide prizonierii. Iar asta pana la miezul noptii. Strazile Capitalei se transforma intr-un circuit al pericolului. Ambulante, pompieri, dube SIAS si chiar un elicopter urmaresc fiecare pas al atacatorilor.

Autobuzul este burdusit cu explozibil. Negociatorii au acum cea mai grea misiune pentru care s-ar fi putut pregati vreodata: salvarea a zeci de vieti, dar si aflarea altor locatii in care atacatorii ar fi amplasat bombe. Situatia devine mai dramatica pe masura ce minutele se scurg. Este randul lunetistilor sa se pregateasca de atac. Isi iau locul pe cele mai inalte cladiri si asteapta, tensionati, ok-ul pentru a interveni.

Este mult prea periculosa, insa, pentru ostatici o astfel de abordare. Nici dupa multe ore nu s-a stabilit o tehnica pentru salvarea ostaticilor din autobuz.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Simulare de atac terorist in Capitala