Antena Meniu Search
x

Relu Fenechiu: Am putea opri negocierile pentru privatizarea CFR Marfa

Grup Feroviar Roman ste singura companie interesata sa cumpere CFr Marfa. Firma controlata de omul de afaceri Gruia Stoica negociaza cu Ministerul Transporturilor, dar ministrul Relu Fenechiu a declarat ca poate opri negocierea daca GRF nu renunta la o serie de conditii.

"Oferta tehnica a companiei a fost corecta si GFR a fost declarata calificata. Oferta financiara contine niste conditii. Acum sunt in negocierea acestora. Daca vom ajunge la o finalizare a acestei negocieri, astfel incat oferta financiara sa nu aiba niciun fel de conditii, vom finaliza procedura. Daca nu se va intampla acest lucru, va fi descalificat ofertantul ramas in cursa", a declarat ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, conform Mediafax.

GFR trebuie sa ofere o suma mai mare decat pretul de pornire, de 180 de milioane de euro, a mai declarat Fenechiu: „In ceea ce priveste conditiile care sunt cerute, atat timp cat se va renunta la ele, putem sa mergem mai departe. Daca nu, nu vom merge mai departe, pentru ca mandatul Comisiei de Privatizare este foarte clar: pretul trebuie sa fie peste 180 milioane euro si fara niciun fel de conditii".

Foto: Intact Images

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Relu Fenechiu: Am putea opri negocierile pentru privatizarea CFR Marfa