Antena Meniu Search
x

Sinucidere tulburătoare: O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Alba

Sinucidere de-a dreptul tulburătoare în Alba-Iulia, unde o adolescentă de 15 ani a murit, după ce s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc.

de Monica Palade

la 31.05.2021, 15:45

Vezi și

Înainte de a se arunca în gol, tânăra şi-a pus masca de protecţie pe faţă. O femeie a fost martoră la incident. Adolescenta a ajuns la spital în stare gravă, însă nu a supravieţuit. După câteva minute, organismul său a cedat.

Potrivit Alba 24, fata nu ar fi locuit în acel bloc. Martorii spun că în cădere fata s-ar fi lovit de câteva cabluri care atârnau în jurul blocului, iar acest fapt i-ar fi atenuat căderea. Copila avea puls când a fost preluată de echipajele de salvare.

A murit la spital

Reprezentații Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia au precizat că fata a decedat la unitatea medicală. ”La ora 17.49 echipajul de Terapie Intensivă Alba se prezintă în UPU transportând o victimă căzută prin cădere de la înălțime. La câteva minute după intrarea pe aria de resuscitare pacientul intră în stop cardio-respirator. Se încep manevrele de resuscitare, derulate timp de 50 de minute fără succes, declarându-se decesul la ora 18.53”.

La spital a ajuns și mama fetei care a identificat-o. „Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba.

Oamenii legii încearcă să afle ce a împis-o pe tânără la gestul extrem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri sociale » Sinucidere tulburătoare: O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc din Alba