Antena Meniu Search
x

Situaţie dramatică la graniţa României. Familia unui român care a murit în drum spre casă, blocată în vamă ore întregi (VIDEO)

Fiica unui bărbat, care a murit pe drumul de întoarcere de la un spital din Germania, nu poate intra în ţară cu maşina în care se află trupul neînsufleţit al tatălui ei

Vezi și

Fiica unui bărbat, care a murit pe drumul de întoarcere de la un spital din Germania, nu poate intra în ţară cu maşina în care se află trupul neînsufleţit al tatălui ei, scriu cei de la antena3.ro.

Medicii germani au decis să îl externeze pentru că, au spus ei, nu mai pot face nimic să îl ajute. Bărbatul a murit însă în apropierea vămii, chiar în maşina cu care fiica sa îl aducea înapoi în ţară.

Fratele bărbatului a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că acesta a început să se simtă rău în apropiere de vama Nădlac și a decedat apoi, după ce au fost informate despre această situație atât autoritățile ungare, cât și cele române.

Deși inițial li s-a permis intrarea în țară, vameșii români i-au întors din drum, pe motiv că decesul bărbatului trebuie constatat de un medic legist.

“Se pune problema când exact a fost decesul. Dar, asta e important acum?”, a spus bărbatul, după aproape cinci ore petrecute în mașină, în vamă, alături de bărbatul decedat, la temperaturi insuportabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Situaţie dramatică la graniţa României. Familia unui român care a murit în drum spre casă, blocată în vamă ore întregi (VIDEO)