Antena Meniu Search
x

ŞOCANT! Ce se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci fast food!

Auzim mereu tot felul de lucruri negative despre alimentele de tip fast food, însă nimic nu mare să ne convingă să nu mai intrăm în astfel de restaurante! Filmuleţul de mai jos, însă, vă va face să vă gândiţi de două ori înainte de a mânca aşa ceva

Cercetătorii trag semnale de alarmă tot mai dese în legătură cu fast food-ul, mai ales că s-a demonstrat recent ca, aceste alimente, alături de băuturile carbogazoase au acelaşi efect nociv precum drogurile. Ele nu numai că crează doar dependență, dar și produc leziuni la nivelul creierului său altor organe.

Pentru a demonstra cum acționează mâncarea procesată odată ajunsă în stomac în comparație cu mâncarea clasică, un videoclip a fost realizat și publicat pe internet. S-au luat doi subiecți, unul care a consumat tăiței instant, o băutură carbogazoasă și jeleuri din magazin, în timp ce al doilea subiect a consumat tăiței, o băutură răcoritoare și jeleuri, toate făcute în casă.

Întregul proces de digestie a fost filmat cu ajutorul a două camere sub formă de pastile, iar rezultatele sunt de-a dreptul şocante! Mâncarea procesată industrial nu se digera nici în două ore, în timp ce alimentele preparate acasă se comporta normal, ajutând organismul să funcţioneze la cel mai bun nivel.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » ŞOCANT! Ce se întâmplă în corpul tău atunci când mănânci fast food!