Antena Meniu Search
x

Sofer de autobuz, BATUT in trafic de un medic!

A jurat ca va salva vieti. Si o poate face cu bisturiul, la spital. Pe strada, isi foloseste insa pumnul si ingroasa randurile pacientilor. Vorbim despre un medic chirurg care a trimis direct la urgente un sofer de autobuz din Bucuresti, dupa ce l-a lovit cu pumnii in cap

Vezi și

Medicul de 40 de ani ar fi vrut sa traverseze neregulamentar, printre doua autobuze, iar soferul RATB l-a rugat sa se fereasca din fata masinii. A fost suficient pentru ca pietonul indisciplinat sa-si iasa din fire. “Eu i-am facut semn sa urce pe trotuar. Doar sa urce pe trotuar. S-a intors si a dat cu pumnul in geamul soferului. Am lasat geamul, crezand ca s-a fisurat, l-am lasat in jos si el m-a lovit in cap, aici, mi-am pierdut cunostinta, am cazut pe scara in jos”, a povestit soferul batut.

Dorel Banut e sofer la RATB de mai bine de 30 de ani. Asa ceva, n-a mai patit pana acum. Calatorii au privit socati si neputinciosi intreaga intamplare. Martorii au sunat cat au putut de repede dupa ajutoare. O ambulanta l-a transportat pe ranit la Spitalul Universitar. “A fost adus un barbat, in varsta de 56 de ani, victima unei agresiuni. Pacientul este stabil. In acest moment, este in investigatii”, a declarat Leonard Grecescu, purtatorul de cuvant al Spitalului Universitar.

Medicii spun ca barbatul a avut noroc. A scapat cu rani usoare. De la spital s-a dus la politie, acolo unde a depus plangere impotriva agresorului.

Medicul nervos este cercetat pentru loviri si alte violente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Sofer de autobuz, BATUT in trafic de un medic!