Antena Meniu Search
x

Video Şoferul care a lovit un tramvai, aruncându-l de pe şine, dă vina pe volan. Martorii spun că vorbea de fapt la telefon

Sperietură teribilă pentru zeci de oameni: pasageri, pietoni şi şoferi. Un tramvai a fost lovit de o maşină şi aruncat de pe şine pe şosea. Şoferul vinovat susţine că i s-a blocat volanul, însă martorii îl contrazic. Spun că bărbatul de 70 de ani vorbea la telefon şi a tras brusc de volan.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 06.08.2021, 20:24

Vezi și

Momentul impactului a fost surprins de camerele de supraveghere. În imagini se vede cum şoferul semnalizează spre stânga şi apoi taie brusc calea tramvaiului. Garnitura sare de pe şine şi ajunge pe contrasens, pe şosea, printre maşini. Doar o minune a făcut ca niciun şofer sau pieton să nu fie răniţi. Oamenii care aşteptau în staţie nici n au apucat să reacţioneze. 

A fost nevoie de intervenţia echipajelor de la descarcerare pentru a-l scoate pe şofer din maşina contorsionată.

Vatmanul spune că era imposibil să evite impactul.

Postolache Constantin, vatman: "Circula paralel cu mine, doi metri în faţa mea, dintr-o dată a virat stânga. /Pe mine m-a scos de pe linie, rămâi fara frâne electrice şi atunci asta a fost toată treaba. A spus ca volanul a rămas blocat".

Pe acelaşi subiect

Şoferul vorbea la telefon

Martorii susţin însă că şoferul vorbea la telefon. "Era un domn cu un rucsac în spate, care era în tramvai. A zis că a vrut să întoarcă şi vorbea la telefon".

"Dumnealui venea din colo şi a dat să ocolească să iasă pe aici şi a intrat în tramvai".

Sincron Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași: "Acesta a fost transportat la spital. În cauză politiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă".

Şoferul ar fi suferit un şoc emoţional şi mai multe contuzii.

Prof. Dr. Diana Cimpoeșu, medic sef UPU Spitalul Sf Spiridon Iași: "Este vorba despre un sofer dintr-un autovehicul care a avut impact cu tramvaiul. Pacientul are 70 de ani, este in unitatea de primiri urgente a spitalului Sf. Spiridon, este constient si stabil hemodinamic. Nu sunt identificate leziuni care sa necesite interventie chirurgicală".

Circulaţia tramvaielor a fost reluată după aproape o oră şi jumătate. Şi traficul rutier a fost dat peste cap în acest timp.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Şoferul care a lovit un tramvai, aruncându-l de pe şine, dă vina pe volan. Martorii spun că vorbea de fapt la telefon