Antena Meniu Search
x

Șoferul cu Lexus care a rupt bariera CFR, la Brănești, a făcut un accident rutier aproximativ două ore mai târziu

Șoferul cu Lexus care a rupt barierele de la trecerea peste calea ferată din Brănești, județul Ilfov, a făcut accident la aproximativ două ore după incidentul semnalat de CFR Infrastructură. Bărbatul care se afla la volan era sub influența băuturilor alcoolice.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.08.2021, 14:43

Vezi și

Potrivit polițiștilor, autoturismul care a forțat trecerea printre barierele de semnalizare a trecerii la nivel cu calea ferată, a fost implicat ulterior, într-un eveniment rutier. Astfel, la aceeași data, în jurul orele 21:00, polițiștii din Pantelimon au fost sesizați prin apel 112, cu privire la producerea unui accident rutier.

Șoferul din Lexus era băut

Din primele cercetări a rezultat ca, în jurul orelor 20:50, conducatorul unui autovehicul, în timp ce se deplasa pe DN3, dinspre Brănești către București, când a ajuns la km. 15+400, a intrat în coliziune cu parapeții de pe partea stăngă a sensului de mers, după care s-a răsturnat în afara carosabilului.  

Conducătorul autovehicului a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 1,03 mg alcool pur în aerul expirat.

Pe acelaşi subiect

Pasagerul a ajuns la spital, după ce mașina s-a răsturnat 

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea pasagerului, care a fost transportat la un spital din București, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii din Pantelimon continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Șoferul cu Lexus care a rupt bariera CFR, la Brănești, a făcut un accident rutier aproximativ două ore mai târziu