Antena Meniu Search
x

Şoferul care a luat pe capotă un poliţist şi apoi a fugit cu maşina s-a predat. Detalii despre bărbatul care avea permisul suspendat

Şoferul fără permis care a lovit un poliţist cu maşina, iar mai apoi a fugit de la locul accidentului, a fost identificat de poliţişti! Ba chiar s-a predat.

Vezi și

Şoferul fără permis care a lovit un poliţist cu maşina, iar mai apoi a fugit de la locul accidentului, a fost identificat de poliţişti! Ba chiar s-a predat singur autorităţilor din Galaţi, după ce în urmă cu câteva zile nici măcar nu dorit să discute cu oamenii legii.

În această dimineaţă, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi este cercetat pentru tentativă de omor şi ultraj. În urmă cu câteva seri, poliţiştii l-au oprit în trafic, după ce au constatat că avea permisul suspendat. Iniţial, şoferul a încetinit, însă la apropierea oamenilor legii a demarat în trombă. Ba chiar l-a luat pe capotă pe unul dintre poliţişti, accidentându-l.

Agenţii au tras patru focuri de armă , în încercarea de a-l opri pe bărbat, care a reuşit, în cele din urmă, să fugă de la locul accidentului. După aproximativ un sfert de oră, au găsit maşina acestuia abandonată. Astăzi, bărbatul va fi prezentat în faţa judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.

Potrivit unor surse, individul face parte dintr-un clan interlop cunoscut în Galaţi şi nu este pentru prima dată când are probleme cu legea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Şoferul care a luat pe capotă un poliţist şi apoi a fugit cu maşina s-a predat. Detalii despre bărbatul care avea permisul suspendat