Antena Meniu Search
x

Sora lui Victor Ponta, audiată

Sora premierului Victor Ponta a fost audiată azi-dimineaţă la DNA Ploieşti.Alexandra Herţanu a dat explicaţii, în calitate de martor, în dosarul în care soţul ei a fost deja arestat preventiv

Vezi și

Sora premierului Victor Ponta a fost audiată azi-dimineaţă la DNA Ploieşti.Alexandra Herţanu a dat explicaţii, în calitate de martor, în dosarul în care soţul ei a fost deja arestat preventiv.

Alexandra Herţanu a ajuns la ora 9 la DNA şi a plecat după doar 2 ore de audieri. La ieşire, a spus că a venit să recupereze mai multe cd-uri, ridicate de procurori la percheziţiile de la sediul firmei. Azi se împlineşte o săptămână de când soţul său este în arestul poliţiei din Câmpina. El este cercetat împreună cu mai mulţi oameni de afaceri printre care şi Sebastian Ghiţă, dar şi oficialităţi locale că a deturnat fonduri europene. Cu ajutorul acestor fonduri, firma sa ar fi trebuit să extindă reţeaua de canalizare în Comarnic. Lucrările, începute în 2012 cu termen de finalizare în februarie 2014, nu sunt gata nici acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri sociale » Sora lui Victor Ponta, audiată