Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Sorin Oprescu nu vrea să renunțe la Primărie

Sorin Oprescu era "barosanu'"! Aşa îl numeau apropiaţii în faţa oamenilor de afaceri care trebuia să întoarcă la Primărie o parte din profitul încasat după ce au primit lucrările

de Redactia Observator

la 08.09.2015 , 19:22

Sorin Oprescu era "barosanu'"! Aşa îl numeau apropiaţii în faţa oamenilor de afaceri care trebuia să întoarcă la Primărie o parte din profitul încasat după ce au primit lucrările

Edilul ar fi primit mai mulţi bani, decât cei găsiţi sâmbătă seară. Ar fi acceptat doar euro! Procurorii susţin că au înregistrări audio şi video. Foştii parteneri ar fi întors armele împotriva lui Oprescu şi au făcut denunţuri. Din spatele gratiile, primarul a transmis un mesaj. 

Suspectul Oprescu NU a fost prins în flagrant, însă banii oferiţi drept mită erau înseriaţi şi reprezintă acum regina probelor. La percheziţia corporală, din sediul DNA, edilul avea în buzunare trei bancnote de 100 de euro şi 94 de 50 de euro. 

Vezi și

Procurorul de caz s-ar fi bucurat când a auzit verdictul arestării, dar Primarul Capitalei României anunţă că e pregătit de contestaţie. Cere să fie audiate persoanele care erau în vila din Ciolpani, atunci când a venit "ispita"! 

Filajul DNA a început în primăvară, când au venit denunţurile, iar ancheta a arătat că edilul era un personaj discret. Întâlnirile îi erau şoptite la ureche şi nu ar fi întrebat niciodată din ce contracte sunt banii. Totuşi, ar fi făcut o greşeală! Procurorii relatează cum Sorin Oprescu s-a întâlnit cu oamenii de încredere chiar la un restaurant de lângă Primărie. Aici, ar fi fost pus la cale contractul din care Sorin Oprescu ar fi trebuit să încaseze 60.000 de euro.

Interceptările arată că Oprescu ar primit numele de cod "Barosanu''.

Fostul şofer ar fi preluat funcţia de negociator-şef cu oamenii de afaceri. Cristian Stanca zis Grenadă, apropiat şi de fraţii Sile şi Nuţu Cămătaru.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Ştiri sociale » Sorin Oprescu nu vrea să renunțe la Primărie