Antena Meniu Search
x

Soţul avocatei sinucigaşe din Crângaşi: "Îmi pare rău că nu am înţeles-o"

"Eram aproape de împăcare. Îmi pare rău că nu am înţeles-o", e mărturia plină de regret a bărbatului care şi-a înmormântat astăzi fiul şi soţia

Vezi și

"Eram aproape de împăcare. Îmi pare rău că nu am înţeles-o", e mărturia plină de regret a bărbatului care şi-a înmormântat astăzi fiul şi soţia. 

În ultimele ore de viaţă, tânăra avocată care şi-a luat în moarte băieţelul de patru ani s-ar fi comportat ciudat. Nimeni nu a înţeles că despresia pusese stăpânire pe gândurile ei, decât atunci când a ales să se sinucidă.

În loc de soţie şi copil, Gabriel s-a ales cu două sicrie. Speranţa că vor fi din nou împreună s-a zdrobit, cu un gest absurd, în noaptea în care avocata s-a hotărât să moară. Din noaptea tragediei au rămas imaginile tulburătoare, pe care le-a văzut şi Gabriel.

Ultima replică a tinerei avocate a rămas, pe biletul de adio. A cerut iertare şi a aruncat vina pe Gabriel pentru tot ce s-a întâmplat. Nici el nu îşi poate explica de ce. Eugenia şi fiul pe care l-a luat cu ea, pe lumea cealaltă, au fost conduşi la mormânt împreună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Soţul avocatei sinucigaşe din Crângaşi: "Îmi pare rău că nu am înţeles-o"