Antena Meniu Search
x

Spaima soselelor, la 21 de ani! A rămas fără soţ si era la un pas sa-si omoare si sora si cumnatul

A rămas fără soţ după ce a făcut o depăşire riscantă pe linia continuă, dar asta n-a oprit-o să urce iar volan, chiar şi cu permisul suspendat. La doar 21 de ani, o tânără din Suceava a pus viaţa surorii ei şi pe cea a cumnatului său în pericol, după ce s-a răsturnat cu maşina, într-o curbă.

Vezi și

 A rămas fără soţ după ce a făcut o depăşire riscantă pe linia continuă, dar asta n-a oprit-o să urce iar volan, chiar şi cu permisul suspendat. La doar 21 de ani, o tânără din Suceava a pus viaţa surorii ei şi pe cea a cumnatului său în pericol, după ce s-a răsturnat cu maşina, într-o curbă. E o cunoscută a poliţiei, care a mai surprins-o cu viteză şi fără permis şi nu putut-o opri decât după ce a urmărit-o şi a încătuşat-o.

Era şofer. Şi atunci şi acum. Anul trecut în august, Adina Prisăcariu a încercat o depăşire periculoasă. A trecut linia continuă şi n-a văzut că pe contrasens venea un tir. Impactul a fost cumplit. Cel care-i devenise soţ cu doar trei luni în urmă a pierit pe loc. Dragoş avea 25 de ani.

Adina s-a ales cu un dosar pentru ucidere din culpă. Şi a rămas fără permis. În a doua zi de Crăciun a fost gata să facă noi victime, chiar în propria familie. S-a urcat la volan, deşi nu avea voie să conducă. În maşină era şi sora ei, care are 19 ani. Dar şi cumnatul său. Adina a pierdut controlul şi s-a răsturnat în curbă. Pe drumul european 58, la 10 kilometri de Suceava. Maşina este distrusă. Iniţial Adina a fost reţinută pentru 24 de ore.

Este a doua oară când tânăra de 21 de ani pune viaţa cuiva drag în pericol. După accidentul în care a murit soţul său. În primăvăra s-a urcat la volan, tot cu permisul ridicat. Poliţiştii au văzut-o gonind pe şosea şi au somat-o să oprească. Adina i-a sfidat şi a fost nevoie de o urmărire ca-n filme, ca să frâneze. Le-a râs în faţă poliţiştilor şi i-a jignit. Ca să o ducă la secţie, agenţii au fost nevoiţi atunci s-o încătuşeze.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri sociale » Spaima soselelor, la 21 de ani! A rămas fără soţ si era la un pas sa-si omoare si sora si cumnatul