Antena Meniu Search
x

Spălați de păcate în apa Siretului

Apa Siretului s-a transformat în apă sfântă pentru două familii din Iveşti. Cei nouă membri au renunţat la ortodoxie şi au trecut la cultul penticostal.

Vezi și

 Apa Siretului s-a transformat în apă sfântă pentru două familii din Iveşti. Cei nouă membri au renunţat la ortodoxie şi au trecut la cultul penticostal în cadrul unei ceremonii de botez cum nu vedem în fiecare zi.

Ceremonia religioasă a început încă din zorii zilei, la Biserica Bethania din Iveşti. Pastorul bisericii este convins că dă o mână de ajutor poliţiei din localitate, odată cu convertirea romilor din comună.

Şi liderul romilor e de părere că pocăinţa fereşte de probleme comunitatea pe care o conduce. După ce au cântat melodii bisericeşti, câteva sute de penticostali, împreună cu doi pastori au mers pe malul râului Siret şi au participat la botezul noilor adepţi.

Îmbrăcaţi în veşminte de culoare albă toţi cei nouă membri trecuţi la cultul penticostal au fost botezaţi în apele Siretului, proaspăt brăzdat de vitele care se adăpau din albia râului.

După ce au fost botezaţi, toţi cei prezenţi la acest ritual, au participat la "masa dragostei", o masă câmpenească la care s-au servit de toate. Mai puţin băuturi alcoolice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Spălați de păcate în apa Siretului