Antena Meniu Search
x

Un individ a spart o cafenea din Ghimbav, doar pentru a pleca cu buzunarele goale

Un individ care a încercat să fure dintr-o cafenea din Ghimbav este căutat de poliţişti. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce sparge un geam şi forţa casa de marcat.

de Redactia Observator

la 12.07.2019, 15:21

Vezi și

Un individ care a încercat să fure dintr-o cafenea din Ghimbav este căutat de poliţişti. Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce sparge un geam şi forţa casa de marcat. Este a doua oară în ultimele luni, spun proprietarii cafenelei, când infractorul dă lovitura şi speră ca, de data aceasta, hoţul să fi lăsat suficiente urme, cât să fie prins.

Spargerea a avut loc în jurul orei 1 şi jumătate noaptea, când zona era pustie. Pe camerele de supraveghere din exteriorul cafenelei se vede cum bărbatul se asigură că nu este nimeni în jur şi loveşte geamul cu o cărămidă. Apoi, în câteva secunde ajunge la casa de marcat.

Este momentul în care individul se face nevăzut, dar lasă în urma lui imaginile tentativei de furt şi câteva urme.

Bărbatul din imagini poartă cagulă, iar asta îngreunează identificarea, spun anchetatorii. Deşi nu a reuşit să fure bani din casa de marcat, a rămas paguba produsă de spargerea geamului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » Un individ a spart o cafenea din Ghimbav, doar pentru a pleca cu buzunarele goale