Antena Meniu Search
x

Spargere ca-n filme intr-un cartier de lux din Bucuresti!

Hoti de fite. Masini scumpe, oameni cu bani, cartier select. Dorobanti. Bucuresti. Aici, locuiesc oameni bogati si tot aici se intalnesc romani foarte cunoscuti. Multi au ajuns victimele jefuitorilor.

Vezi și

Cartierul Dorobanti. Ora 13 si 20 de minute. Un individ sparge o masina de lux. Nu se sfieste si deschide portbagajul. Ia un obiect pe care-l baga repede in buzunar. Deschide pe rand toate portierele si cauta nestingherit in timp ce pe langa el trece un barbat. Operatiunea dureaza un minut. E o tehnica pe care hotii o folosesc ca sa fure masini scumpe. “Domnul Catalin Botezatu a avut parte de asa ceva acum un an cand i s-ar fi furat un BMW seria sase”, a spus omul de afaceri Nicusor Stan.

Cum a procedat hotul? O camera de supraveghere l-a surprins pas cu pas. Dam timpul inapoi cu doua minute. Suspectul isi face aparitia langa masina la doua minute dupa ce soferul parcheaza. Are un ziar in mana stanga, iar mana dreapta o tine la spate. In ea are telecomanda clona. Vede ca soferul nu se indeparteaza si se intoarce si el. Acesta este momentul in care foloseste telecomanda improvizata - inainte ca proprietarul sa blocheze masina. Individul asteapta un minut si actioneaza.

Metoda a fost imprumutata in urma cu doi ani insa in ultima vreme tot mai multi hoti au renuntat la levier pentru telecomanda clona care bruiaza semnalul original.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Spargere ca-n filme intr-un cartier de lux din Bucuresti!