Antena Meniu Search
x

Special! Bunicile de duminică și tehnologia

Un proverb străvechi spune astfel: "Cine n-are bătrâni, să-şi cumpere!" E cât se poate de corect, pentru că uneori e greu să iei decizia potrivită şi atunci trebuie să te consulţi cu cineva care are o experienţă de viaţă mult mai mare

Vezi și

Un proverb străvechi spune astfel: "Cine n-are bătrâni, să-şi cumpere!" E cât se poate de corect, pentru că uneori e greu să iei decizia potrivită şi atunci trebuie să te consulţi cu cineva care are o experienţă de viaţă mult mai mare.

Şi căror vârstnici te adresezi prima dată, dacă nu bunicilor?! Ce-i drept, poţi să discuţi şi cu părinţii, dar s-ar putea să nu ai parte de tratamentul blând al bunicilor. Unde mai pui, că - indiferent de motivul pentru care îţi vizitezi bunicii - în mod sigur te vor aştepta cu masa pusă. Ce ne facem, însă, dacă nu mai avem bunici, dar simţim un mare dor de casa lor? Apelăm la bunicuţele de duminică.  

E bine să munceşti de unul singur, dar e şi mai bine să ai pe cineva care să te ajute şi cu care să te sfătuieşti. Iar bunicuţele ştiu prea bine acest lucru.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi asigurare obligatorie a locuinţei?
Observator » Stiri sociale » Special! Bunicile de duminică și tehnologia