Antena Meniu Search
x

Special! De vorbă cu marii designeri ai lumii

Săptămâna Modei de la Milano reprezintă o înşiruire de evenimente fastuoase, la care participă doar cei care au un cuvânt de spus în fashion

Vezi și

Săptămâna Modei de la Milano reprezintă o înşiruire de evenimente fastuoase, la care participă doar cei care au un cuvânt de spus în fashion

Iar celor mai importante personalităţi li se rezervă locuri în primul rând, pentru a vedea cât mai bine creaţiile designerilor. Desigur, există un număr de invitaţii şi pentru mass-media. Iar anul acesta, în exclusivitate pentru România, Observator Special a avut onoarea de a asista la cele mai importante defilări. Şi nu numai.

Dacă Roberto Cavalli nu mai are nevoie de nicio prezentare, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre designerii Aquilano Rimondi, despre care românii ştiu destul de puţine lucruri. Unul dintre cei mai apreciaţi designeri ai lumii este Izumo Ogino, iar Janina Nectara a stat de vorbă şi cu distinsa doamnă. Casa Versace nu a fost singurul brand vestimentar lansat de Gianni Versace. Byblos este o altă casă de modă care poartă semnătura designerului. Blumarin este un nume de referinţă în lumea modei, dar nu mulţi sunt jurnaliştii care au avut ocazia să fie primiţi de designerul brandului în culise Săptămâniii Modei de la Milano.

Dezvăluirile din culisele Săptămânii Modei de la Milano nu se opresc aici. În următoarele ediţii ale Observatorului Special, veţi afla ce designeri ai marilor care se modă au o legătură directă cu România. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Special! De vorbă cu marii designeri ai lumii