Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Depresia după despărţire are leac

Viaţa e formată din bune şi din rele! Despărţirile între doi oameni care s-au iubit enorm sunt dureroase, măcar prin prisma amintirilor.

Vezi și

 Viaţa e formată din bune şi din rele! Despărţirile între doi oameni care s-au iubit enorm sunt dureroase, măcar prin prisma amintirilor. Dar există variante pentru a scăpa de acel sentiment de gol.

Despărţirea este una dintre cele mai dificile experienţe prin care poate trece un om. Din păcate, nu există o reţetă universală care să ne aline suferinţele. Fiecare se descurcă aşa cum poate.

Psihologii avertizează că - în astfel de cazuri - putem să ajungem în situaţia de a trăi din amintiri. Tocmai de aceea, e indicat să ne focalizăm atenţia spre lucruri care ne fac să ne simţim bine.

Nici Andreea Bălan nu a vrut să se gândească la aşa ceva. Dar ruptura s-a produs. Majoritatea oamenilor consideră că un nou partener sau o nouă parteneră ar fi cea mai indicată metodă de vindecare. Altă variantă ar fi să căutăm sprijin în prietenii apropiaţi.

Aşadar flirtul cu primul om care ne iese în cale nu e o variantă indicată. Iar dacă nu suntem pregătiţi să cerem ajutor de specialitate, ar fi bine să ne sunăm prietenii cei mai buni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Depresia după despărţire are leac