Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Filmele de acțiune, șocuri pentru inimă

Cercetătorii britanici au ajuns la concluzia ca urmărirea de pelicule cu momente tensionate ne poate îmbolnăvi de inimă.

Vezi și

Cercetătorii britanici au ajuns la concluzia ca urmărirea de pelicule cu momente tensionate ne poate îmbolnăvi de inimă. Asta pentru că, în timpul respectivelor scene, ritmul cardiac creşte brusc.

Privite din exterior, reacţiile oamenilor atunci când urmăresc un film de groază sau unul de acţiune sunt foarte amuzante, dar nu de aceeaşi părere sunt şi specialiştii. Ei spun că oamenii ce trăiesc fiecare moment tensionat din astfel de pelicule s-ar putea alege cu grave probleme cardiace.

Oamenii de ştiinţă din Marea Britanie spun că problema e cât se poate de gravă. Mai ales că urmărirea pe bandă rulantă a filmelor de acest gen a ucis oameni. Românii pe de altă parte sunt cam sceptici cu privire la studiul savanţilor britanici.

Pentru a mai detensiona puţin atmosfera, haideţi să vă arătăm dovada că nu doar oamenii se agită atunci văd un film de acţiune. Lăsând gluma la o parte, mare atenţie dacă alegeţi să vizionaţi un film de acţiune sau de groază. Mai ales dacă vă speriaţi uşor. Specialiştii spun că este mai bine să optaţi pentru o carte ce v-ar antrena mintea, decât să vă treziţi cu probleme la inimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Filmele de acțiune, șocuri pentru inimă