Antena Meniu Search
x

Special! Moda celor care nu vor să fie la modă

La începutul acestui an, toate marile reviste de modă ale lumii anunţau - mai mult sau mai puţin extaziate - că a apărut un nou curent vestimentar care face ravagii printre vedete

Vezi și

La începutul acestui an, toate marile reviste de modă ale lumii anunţau - mai mult sau mai puţin extaziate - că a apărut un nou curent vestimentar care face ravagii printre vedete. Respectivul trend - numit "normcore" - punea bază pe hainele banale, care să ne scoată în evidenţă personalitatea.

Normcore a ajuns şi în România, iar dacă aţi fost recent la cumpărături, în mod sigur aţi remarcat că toate hainele sunt ori lungi, ori largi, ori gri, maro, negru. Pe scurt, foarte rar ceva care să-ţi sară în ochi.

Normcore. O modă care aparent se potriveşte oricui. Ce poate fi mai simplu decât să te îmbraci cu haine banale, în culori neutre? Aparent, nimic. Doar că nu toate femeile sunt adeptele acestui curent.

Însă chiar dacă momentan ne bucurăm de câteva zile frumoase şi destul de calde pentru un început de noiembrie, ar trebui să ne pregătim pentru perioada rece. Bineînţeles, tot în stil normcore.

O grămadă de vedete au adoptat acest stil aparent banal. Iar staruri precum Jerry Seinfeld, Michael Jordan, Britney Spears, Jodie Foster şi Kristen Stewart au, în mod sigur, un specialist care le compune ţinutele.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Special! Moda celor care nu vor să fie la modă