Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Românii, campioni la fițe

Avem salarii mici şi cheltuieli mari, însă nici nu clipim când vine vorba să ne cumpărăm haine de firmă. Cel puţin asta reiese dintr-un studiu făcut la nivel european, care plasează România pe primul loc la snobism.

Vezi și

 Orice s-ar putea spune despre poporul român, dar nu şi că este un popor bogat! Cu toate acestea, românii îşi cumpără electrocasnice moderne, conduc maşini ultimul răcnet şi îşi fac vacanţele în străinătate.

Mai mult, ne clasăm pe un meritoriu loc întâi în clasamentul celor mai fiţoase popoare din Europa. Asta pentru că peste jumătate dintre români nu concep să poarte altceva decât haine de firmă. Pe locul doi, la doar un procent diferenţă, se clasează alt popor cu probleme financiare: grecii. Culmea, pe ultimele locuri sunt italienii şi spaniolii, care au învăţat că nu eticheta îşi dă clasă.

Avem salarii mici şi cheltuieli mari, însă nici nu clipim când vine vorba să ne cumpărăm haine de firmă. Cel puţin asta reiese dintr-un studiu făcut la nivel european, care plasează România pe primul loc la. snobism. Totuşi, de ce este dispus un om să plătească atât de mult pentru o etichetă?

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Românii, campioni la fițe