Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Secretul femeilor fericite

Cred că nu există bărbat care să nu-şi dorească să-şi trateze soţia ca pe o regină! Să-i dăruiască tot ce-şi doreşte, să o plimbe prin toate colţurile lumii şi niciodată, dar absolut niciodată, să nu-şi pună problema banilor.

Vezi și

Însă aceste lucruri sunt posibile doar pentru puţini oameni. Dar dacă domnii insistă să-şi răsfeţe partenerele, cum procedează? În general, muncesc foarte-foarte mult.

Nu reuşesc să le cumpere doamnelor limuzine, ci doar nişte maşini normale. Nu le iau diamante, ci turcoaze. Iar ele sunt fericite. Dar numai pentru puţin timp. Deci cum e mai bine? Depinde de cuplu.

Un lucru ştiut de când lumea şi pământul este că orice femeie de pe mapamond şi-ar dori să fie primească toată atenţia partenerului, dar şi o grămadă de cadouri oferite de acesta. Iar cu cât darurile sunt mai scumpe, cu atât doamna este mai fericită. Doar că acest vis frumos devine foarte rar realitate.

Chiar dacă şi-ar dori să-i poată oferi soţiei tot ce-şi doreşte, un bărbat chiar nu poate să aibă 5 locuri de muncă simultan. Dar asta nu le împiedică pe femei să viseze că poate, într-o zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Secretul femeilor fericite