SPECIAL! Tort demn de "Urzeala Tronurilor"
Decoraţiunile pentru tortul ţepos sunt foarte simplu de făcut. Pe o hârtie de copt, faceţi o bulină mare de ciocolată neagră, în interiorul căreia trasaţi o spirală cu ciocolată albă. Apoi, cu vârful unui cuţit, trasaţi nişte raze, pe care, ulterior, le faceţi să semene cu o pânză de păianjen. Nu e o mare filosofie. Razele nu trebuie să fie egale, pânza de păianjen nu trebuie să aibă ochiurile simetrice. Important este altceva: să lăsaţi decoraţiunile să se întărească perfect, altfel aţi muncit degeaba.
Decoraţiunile pentru tortul ţepos sunt foarte simplu de făcut. Pe o hârtie de copt, faceţi o bulină mare de ciocolată neagră, în interiorul căreia trasaţi o spirală cu ciocolată albă. Apoi, cu vârful unui cuţit, trasaţi nişte raze, pe care, ulterior, le faceţi să semene cu o pânză de păianjen. Nu e o mare filosofie. Razele nu trebuie să fie egale, pânza de păianjen nu trebuie să aibă ochiurile simetrice. Important este altceva: să lăsaţi decoraţiunile să se întărească perfect, altfel aţi muncit degeaba.
Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News şi WhatsApp! 📰