Antena Meniu Search
x

Special! Trucurile care pot transforma o garderobă ieftină într-una rafinată

Foarte multe femei sunt convinse că nu pot avea o apariţie stilată decât dacă au o garderobă sufocată de haine! Nimic mai puţin adevărat. Puteţi arăta senzaţional fără să cheltuiţi o avere pe o grămadă de piese vestimentare şi de accesorii.

Vezi și

Foarte multe femei sunt convinse că nu pot avea o apariţie stilată decât dacă au o garderobă sufocată de haine! Nimic mai puţin adevărat. Puteţi arăta senzaţional fără să cheltuiţi o avere pe o grămadă de piese vestimentare şi de accesorii. Şi asta pentru că există tot felul de mici trucuri, ajustări şi alegeri inteligente care pot transforma o garderobă ieftină într-una rafinată. Trebuie doar să fiţi dispuse să faceţi achiziţiile potrivite.

Un material de calitate poate fi recunoscut dintr-o privire. Nu este lucios şi nu se scămoşează.

Renunţaţi la unghiile multicolore, accesorizate cu diverse strasuri, floricele sau alte elemente decorative. Strică orice ţinută. Pentru o notă de eleganţă, există câteva trucuri în alegerea culorilor.

La polul opus se află culorile neon care nu fac altceva decât să atragă atenţia şi să vă transforme într-o apariţie stridentă. Renunţaţi şi la printurile multicolore dacă nu vreţi să arătaţi ca o adolescentă care strigă după atenţie.

Orice piesă vestimentară va arăta impecabil dacă o ajustaţi după propria siluetă. Asta o poate face foarte simplu un croitor. Şi nu uitaţi că până şi cea mai simplă ţinută poate fi total transformată dacă adăugăm bijuterii şi accesorii de bun-gust.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Special! Trucurile care pot transforma o garderobă ieftină într-una rafinată