Antena Meniu Search
x

SPECIAL! Vârsta ne dictează alimentația

Curele de slăbire se numără printre subiectele de discuţie preferate de femei.

Vezi și

 Curele de slăbire se numără printre subiectele de discuţie preferate de femei. Unele dintre ele sunt atât de bine informate, încât ştiu precis câte calorii are un măr de dimensiuni medii sau o felie de pizza cu blat subţire.

În afara numărului de calorii specifice vârstei fiecăruia dintre noi, trebuie să ştim şi cum să ne compunem meniul. De asemenea, tinerii trebuie să mănânce legume cât mai verzi. Dar totul se schimbă pe măsură ce înaintăm în vârstă.

Iar odată cu trecerea timpului, trebuie să renunţăm la anumite alimente, în timp ce altele trebuie să facă parte din meniul nostru zilnic. Îmbucurător este faptul că româncele ştiu ce trebuie să cumpere ca să fie sănătoase. Avem chiar şi câteva exemple de doamne care ne-au explicat cum au schimbat alimentaţia fără să numere caloriile.

Este adevărat că există reguli foarte precise atunci când vorbim despre alimentaţie mai ales când luăm în considerare şi vârsta. Cu toate acestea, mâncarea sănătoasă nu va fi niciodată interzisă, iar dacă din când în când mai vrem să gustăm şi o felie de pizza, trebuie să ne "plătim" această abatere cu mai multă mişcare, în afara celor 30 de minute obligatorii de sport pe zi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » SPECIAL! Vârsta ne dictează alimentația