Antena Meniu Search
x

Spitalul din Botoşani oferă nevoiaşilor care ajung la camera de gardă, haine groase pentru iarnă

Iniţiativă emoţionantă în spitalul din Botoşani. Nevoiaşii care ajung la camera de gardă primesc nu doar tratament ci şi haine groase pentru iarnă. Angajaţii unităţii au venit cu ideea.

Vezi și

Iniţiativă emoţionantă în spitalul din Botoşani. Nevoiaşii care ajung la camera de gardă primesc nu doar tratament ci şi haine groase pentru iarnă. Angajaţii unităţii au venit cu ideea. Ei donează şi în plus colectează haine pe care pacienţii nu le mai folosesc. Şi le împart mai departe celor care au mare nevoie de ele.

Campania a început în luna noiembrie şi a răspuns unei nevoi evidente. Din ce în ce mai mulţi oameni în vârstă şi fără venituri au ajuns atunci la UPU. Impresionat, un angajat al spitalului, le-a spus medicilor şi asistenţilor că are haine pe care nu le mai foloseşte. Şi le-a donat, fără explicaţii suplimentare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Şi astfel, de două luni, pacienţii care ajung la UPU primesc mai mult decât un simplu tratament medical.

Cei mai mulţi pacienţi care au beneficiat de aceste donaţii sunt bătrâni de la ţară dar şi oameni ai străzii. Medicii sunt hotărâţi să continuie campania de strângere a hainelor şi după sărbători.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri sociale » Spitalul din Botoşani oferă nevoiaşilor care ajung la camera de gardă, haine groase pentru iarnă