Antena Meniu Search
x

Stațiunea Cap Aurora, paradisul niciodată aglomerat

Există un loc pe litoralul românesc unde turiştii îşi găsesc liniştea în plin sezon estival. Staţiunea Cap Aurora. Plajele sunt înguste, însă deloc aglomerate şi oferă un colţ de relaxare la preţuri decente, în contrast cu cele practicate în nordul litoralului.

de Redactia Observator

la 26.07.2019, 22:06

Vezi și

Există un loc pe litoralul românesc unde turiştii îşi găsesc liniştea în plin sezon estival. Staţiunea Cap Aurora. Plajele sunt înguste, însă deloc aglomerate şi oferă un colţ de relaxare la preţuri decente, în contrast cu cele practicate în nordul litoralului. Aşa că nu e de mirare că cea mai mică staţiune de la Marea Neagră atrage tot mai mulţi turişti în ultima vreme. Aproape 100 de mii au sosit aici doar anul trecut.

În liniştea dimineţii, un turist se bucură de răcoarea valurilor, în timp ce soarele se joacă în luciul apei. Suntem în Cap Aurora, o staţiune aflată la 5 kilometri de Mangalia, cu care natura a fost extrem de generoasă. Este aşezată pe un mal stâncos între Pădurea Comorova şi Marea Neagră, unde turiştii vin să asculte sunetul valurilor. 

Staţiunea încă mai păstrează atmosfera anilor de altădată. Chiar şi preţurile au rămas în urmă. Dacă în Mamaia nu te poţi atinge de o cameră la un hotel de 3 stele fără 350 de lei, în Cap Aurora nu trebuie să scoţi din buzunar mai mult de 250 de lei. 

Aici, relaxarea pe şezlong îi costă pe turişti doar 20 de lei, cu cel puţin 10 lei mai ieftin decât în Mamaia. Şi mâncarea este mai ieftină în Cap Aurora. Meniul zilei nu depăşeşte 25 de lei, de două ori mai puţin decât unul din nordul litoralului. 

Dacă tragem linie, o vacanţă în Cap Aurora este mai ieftină cu 20%. Specialiştii în turism cred că sudul litoralului va detrona, în curând, Mamaia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

80% este gradul de ocupare al hotelurilor din Cap Aurora, iar în cele mai multe mai puteţi găsi o cameră liberă abia în luna septembrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Stațiunea Cap Aurora, paradisul niciodată aglomerat