Antena Meniu Search
x

Steaua, sub domnia lui Gigi Becali

Steaua a iesit campioana sub domnia lui Gigi Becali, dar de la sarbatoare va lipsi tocmai cel care a finantat clubul un deceniu. Gratie celui mai cunoscut brand romanesc in fotbal, Gigis-a facut frate de sange cu Ramon Calderon si a baut cu presedintele Basescu.

Vezi și

Ani de zile a tanjit Becali dupa Steaua. Avea putin peste 20 de ani, purta mustata si le livra jucatorilor branza de oaie. Facea poze cu fotbalistii, protejatii lui Valentin Ceausescu, si seara, ii era partener de distractii lui Hagi. Cel care, mai tarziu, a devenit nasul copiilor lui. Pe el l-a rugat, inainte sa plece spre arest, sa aiba grija de echipa. Pe el si pe MM.

In urma cu 10 ani, tocmai Gica Hagi e cel care n-a vrut sa lase Steaua pe mana lui Becali. Piturca l-a ajutat pe latifundiar sa preia actiunile clubului. Si cu el, si cu Hagi, Becali a avut un trecut tumultuos. Au fost cand prieteni, cand dusmani. Iar cand cei doi au devenit antrenorii echipei, s-a terminat cu scandal.

Si trecutul Stelei, in mainile lui Becali, a fost unul cel putin agitat. Becali a schimbat 22 de antrenori. L-a vizitat pe Berlusconi si s-a facut frate de cruce cu Ramon Calderon, singurul presedinte al lui Real Madrid, cercetat pentru ca ar fi fraudat alegerile.

Meciurile grele le-a dus chiar impotriva propriei galerii. Le-a anulat abonamentele ultrasilor acum patru ani. Dupa sentinta, multi au postat pe Facebook mesajul "3 ani de libertate". Si mai multi cer, insa, clementa pentru patronul arestat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Steaua, sub domnia lui Gigi Becali