Antena Meniu Search
x

Străzile Iaşului s-au transformat într-un şantier de lucru, după ce toată vara s-a lucrat la reţeaua de termoficare

Situaţia este complicată şi pe străzile Iaşului, unde toată vara s-a lucrat la reţeaua de termoficare! Cu cinci zile înainte de începerea anului şcolar, oraşul este tot un şantier. În orele de vârf traficul este paralizat, iar nervii şoferilor întinşi la maximum.

Vezi și

Situaţia este complicată şi pe străzile Iaşului, unde toată vara s-a lucrat la reţeaua de termoficare! Cu cinci zile înainte de începerea anului şcolar, oraşul este tot un şantier. În orele de vârf traficul este paralizat, iar nervii şoferilor întinşi la maximum. Cel mai rău e în centrul oraşului unde sunt multe școli și licee, la care sute de elevi de toate vârstele vor trebui să ajungă de luni.

Lucrările pentru schimbarea reţelei de termoficare au transformat Iaşiul într-un oraş sub asediu. Sunt tranşee săpate pe fiecare stradă şi trotuar, iar oamenii trebuie să fie atenţi la fiecare pas.

În zona Pod Roş, unde sunt multe şcoli şi licee, traficul va deveni insuportabil de luni când elevii se întorc la ore.

La orele de vârf se circulă bară la bară iar şoferii s-au resemnat cu gândul că va fi mai rău de de săptămâna viitoare.

Autorităţile locale spun că tot răul este spre binele ieşenilor.Şantierul din centrul oraşului ar putea fi închis până la sfârşitul lui septembrie. Nimeni nu spune însă când se vor termina lucrările în tot Iaşiul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri sociale » Străzile Iaşului s-au transformat într-un şantier de lucru, după ce toată vara s-a lucrat la reţeaua de termoficare