Antena Meniu Search
x

Subiecte Bac toamnă 2018 la proba la alegere. Rezolvarea subiectelor

Subiecte Bac toamnă 2018: proba scrisă la alegere a avut loc joi la 11 materii: geografie, biologie, anatomie, fizică, chimie, informatică, logică şi argumentare, economie, sociologie, psihologie şi filosofie. Pentru cei peste 45 de mii de candidaţi a fost ultimul examen scris din această sesiune.

Candidaţi la Bac privesc rezultatele
La proba la alegere a profilului de la Bac toamnă 2018, candidaţii au avut de ales între 11 materii, iar pentru fiecare au avut 3 subiecte - Observator

Subiecte Bac toamnă 2018: proba scrisă la alegere a avut loc joi la 11 materii: geografie, biologie, anatomie, fizică, chimie, informatică, logică şi argumentare, economie, sociologie, psihologie şi filosofie. Pentru cei peste 45 de mii de candidaţi a fost ultimul examen scris din această sesiune.

Elevii care au susţinut proba la alegere a profilului la Bacalaureat 2018 de toamnă au avut de rezolvat 3 subiecte. Cei de la profilul real au avut de ales între următoarele materii: anatomie, biologie vegetală şi animală, chimie, fizică, informatică. Candidaţii de profil umanist au ales între geografie, logică şi argumentare, economie, filosofie, psiologie şi sociologie.

Subiecte şi barem la fizică la Bac toamnă 2018

Candidaţii care au dat proba scrisă la alegere a profilului la fizică au avut 3 subiecte de rezolvat. Fiecare a fost notat cu 30 de puncte, iar alte 10 puncte au fost acordate din oficiu.

Pe acelaşi subiect

Subiectele la fizică de la Bac toamnă 2018, dar şi baremul de corectare, pot fi descărcate de AICI.

Subiecte şi barem la chimie la Bacalaureatul de toamnă

Proba la chimie a avut loc pe 24 august pentru elevii care au terminat un liceu de profil real. Examenul a avut loc între orele 09.00 - 12.00. Au fost 3 subiecte obligatorii, notate cu 30 de puncte fiecare, iar alte 10 au fost din oficiu.

Subiectele şi baremul la chimie la Bac toamnă 2018 pot fi accesate AICI.

Subiecte informatică şi barem la Bac toamnă 2018

Şi la proba scrisă la informatică de la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat 2018, candidaţii au avut de rezolvat 3 subiecte obligatorii. Fiecare a fost notat cu câte 30 de puncte. La acestea, comisia de examinare va mai adăuga, conform metodologiei publicate de Ministerul Educaţiei, încă 10 puncte din oficiu.

Subiectele şi baremul de corectare la informatică pot fi descărcate de AICI.

Subiecte şi barem la biologie la Bacalaureatul de toamnă

Cele 3 subiecte de la proba de biologie date pentru rezolvare candidaţilor în această dimineaţă. Statisticile arată că pentru această materie optează cei mai mulţi dintre candidaţii care au urmat un liceu cu profil real.

Subiectele şi baremul la biologie vegetală şi animală sunt disponibile AICI.

Subiecte şi barem la anatomie pentru sesiunea a doua de Bac

Anatomia este una dintre cele 11 materii disponibile pentru proba la alegere a profilului de la Bacalaureat. Subiectele şi baremul de corectare pot fi descărcate de AICI.

Subiecte şi barem la economie la Bac toamnă 2018

Proba la economie de la Bacalaureatul de toamnă vine după examenele scrise la română, limba maternă şi la istorie. Rezolvarea celor 3 subiecte este anunţată de oficialii din învăţământ după ora 15.00.

Subiectele şi baremul de corectare la economie de la Bac toamnă 2018 pot fi accesate AICI.

Subiecte şi barem logică şi argumentare la sesiunea a doua de Bacalaureat 2018

Examenul la logică şi argumentare a fost susţinut de candidaţii de profil uman care au ales această materie. Subiectele şi baremul sunt disponibile AICI.

Subiecte şi barem la proba de geografie

Pentru proba scrisă la geografie optează cei mai mulţi candidaţi de profil uman. Subiectele şi baremul pot fi descărcate de AICI.

Subiecte şi barem la proba scrisă la sociologie

Examenul la sociologie a fost, de asemenea, susţinut în ziua probei la alegere a profilului, de candidaţii de profil umanist. Subiectele şi baremul pot fi accesate AICI.

Subiecte şi barem la filosofie de la Bacalaureatul de toamnă

Filosofia, examen susţinut pe 23 august, a avut 3 subiecte, de asemenea, obligatorii. Timpul de lucru destinat rezolvării lucrării a fost de 3 ore, de la 09.00 la 12.00. Subiectele şi baremul sunt disponibile AICI.

Subiecte şi barem la psihologie

Psihologia este una dintre cele 5 materii destinate elevilor de profil uman, pentru ultima probă scrisă de la această sesiune de Bac. Subiectele şi baremul sunt afişate AICI.

Notele şi contestaţiile la proba la alegere de la Bac toamnă 2018

Pentru a promova examenul la această probă, candidaţii la cea de-a doua sesiune de Bacalaureat trebuie să obţină cel puţin nota 5. Elevii vor afla rezultatele pe 1 septembrie. Cei care sunt nemulţumiţi de notă pot înainta contestaţii, tot pe 1 septembrie, între orele 12.00 - 16.00. Vor afla dacă nota le-a fost mărită pe 6 septembrie, la afişarea rezultatelor finale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Stiri sociale » Subiecte Bac toamnă 2018 la proba la alegere. Rezolvarea subiectelor