Antena Meniu Search
x

Sute de kilograme de alimente au ajuns in cosul de gunoi

Romanii au pus mancarea pe primul loc de Paste, asa ca au facut coada la magazine pentru provizii. Iar cand n-au mai putut, au aruncat totul la gunoi.

Vezi și

Sute de kilograme de alimente, unele dintre ele nestricate, au ajuns in cosul de gunoi si in acest an, iar greul a picat pe gunoieri care au strans tot ce au aruncat pofticiosii.

Cu noaptea in cap, chiar inainte ca Soarele sa rasara, angajatii de la serviciile de salubrizare au aliniat utilajele pentru a pleca pe teren.

Sute de kilograme de alimente, fructe si legume au ajuns la gunoi.

Romanii nu a tinut cont de nimic atunci cand au mers la cumparaturi, au stat ore in sir la cozi interminabile in magazine, au cheltuit sute de milioane de lei si dupa ce au "gustat" doar din bucate, au preferat sa arunce restul la gunoi.

Conform unui studiu, peste 15% din alimente nici macar nu sunt desigilate dupa cumparare, si asta pentru ca romanii sunt tentati de promotiile din hypermarket-uri. Asa se face ca Romania se afla pe locul opt din 27 in topul tarilor europene care arunca cea mai multa mancare. In lume se arunca in fiecare an 1,3 miliarde de tone de alimente.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » Sute de kilograme de alimente au ajuns in cosul de gunoi